Известната актриса Аслъ Енвер, позната ни с ролята си

...
  Известната актриса Аслъ Енвер, позната ни с ролята си
Коментари Харесай

Звезда от турския "Завинаги" показа новата си любов и попита: "В какво се забърках?!"

 

Известната актриса Аслъ Енвер, позната ни с ролята си на Сюрея от сериала " Завинаги " постоянно е била известна с обичта си към бездомните животни и доброволческата си работа в приюти. Е, неотдавна тя се похвали с нова обич - осиновеното кученце Бамби.

Виж още: Тайни от кухнята на " Игри на волята "! Ралица Паскалева за шоуто и първи разкрития за участниците

 

Младото животинче към този момент е с сложени ваксини, изкъпано, нахранено и се радва на любовта на известната си собственичка. " В какво се забърках ", пък пита с възприятие за комизъм Аслъ.

Виж още: Звезден дом: Красивата къща на Анелия, където тя обожава да прекарва времето си

 

Самата Аслъ Енвер неотдавна влезе под светлината на медийните прожектори с следващата почивка, която си подари. Актрисата не е отбелязала къде се намира яхтата, на която се намира, само че медиите в прилежаща Турция допускат, че става въпрос за обичания на всички турски звезди Бодрум. 

Виж още: Мария се преобразява, довери се на доста нашумял треньор

 

Аслъ Енвер към момента се снима в сериала " Вавилон ", който се появи на екран тази година. Негов режисьор е известният Улуч Байрактар, а тя играе ролята на Айше Караали. 

Виж още: Енджи Касабие признава, че съчетава извънредно добре развъждането на детето си с работата

 

Аслъ Енвер е родена през 1984 година в Лондон. До 12-годишна живее в Англия, по-късно със фамилията ѝ се местят в истанбул. Майка ѝ е турска емигрантка, а татко ѝ кипърец.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР